Ειδικοί Όροι Χρήσης

Για την χρήση μέρους ή του συνόλου των παρεχόμενων υπηρεσιών οι οποίες παρουσιάζονται μέσα από την ηλεκτρονική διεύθυνση www.emblem.gr είναι απαραίτητη η πλήρης αποδοχή των παρακάτω όρων χρήσης χωρίς καμία εξαίρεση.

Οι παρακάτω όροι χρήσης μπορούν να αλλάξουν, να επεκταθούν ή να αναπροσαρμοστούν οποιαδήποτε στιγμή χωρίς την υποχρέωση προσωπικής ενημέρωσης των συνδρομητών της υπηρεσίας.

Κάθε χρήστης που έχει ολοκληρώσει την εγγραφή του στο σύστημα μας αυτομάτως αποδέχεται το σύνολο των γενικών και ειδικών όρων χρήσης της υπηρεσίας όπως αυτοί περιγράφονται παρακάτω αλλά και στην ενότητα «Γενικοί όροι χρήσης».

Ανάλογα με τον τύπο του λογαριασμού σας ενδέχεται το σύστημα να σας επιτρέπει να δημιουργήσετε υποχρήστες με διαφορετικό κωδικό πρόσβασης και διαφορετικές λίστες επαφών / εργασιών. Σε κάθε περίπτωση ο ιδιοκτήτης του αρχικού λογαριασμού είναι νομικά και ηθικά υπεύθυνος για το σύνολο των πληροφοριών και των αποστολών των υποχρηστών του και η εταιρία μας δεν δύναται να παρέχει μεμονωμένα τεχνική υποστήριξη στους υποχρήστες σας ενώ οφείλεται να ενημερώσετε τους υποχρήστες σας για τον τύπο του λογαριασμού τους.

Η εταιρία μας δεν φέρει καμία ευθύνη όπως αυτές περιγράφονται στην ενότητα «Γενικοί όροι χρήσης» για τις κινήσεις των υποχρηστών.

Η εφαρμογή σας δίνει τη δυνατότητα να καθορίσετε τα σημεία και τη πληροφορία στην οποία έχουν πρόσβαση οι υποχρήστες σας ή οι βοηθητικοί χρήστες (όπως κάποιος λογιστής) και δε φέρει καμία ευθύνη για τη λανθασμένη χρήση / ρύθμιση των δικαιωμάτων πρόσβασης ούτε για πληροφορία που έχει αντληθεί από τους υποχρήστες / εργαζομένους / συνεργάτες σας.

Η εταιρία μας διατηρεί το δικαίωμα να διακόψει τη πρόσβαση ενός υποχρήστη και να ζητήσει εγγράφως εξηγήσεις σχετικά με ενέργειες που αντιτίθενται στην ομαλή λειτουργία της εφαρμογής.

Σε περίπτωση που χρήστης με ενεργή συνδρομή προχωρήσει σε συνδρομή με μικρότερο τεχνικά χαρακτηριστικά (downgrade) η εταιρία μας δε φέρει καμία ευθύνη νομική , οικονομική ή ηθική για την απώλεια πρόσβασης των υποχρηστών σας ή τη μη πρόσβαση σε πρότερα δημιουργημένη πληροφορία. Σε περίπτωση αγοράς συνδρομής με μικρότερο αριθμό υποχρηστών από αυτόν που είναι ενεργός αυτή τη στιγμή θα διακοπεί προσωρινά η πρόσβαση στο σύνολο των υποχρηστών σας. Σε αυτή τη περίπτωση θα πρέπει ο ιδιοκτήτης της κύριας συνδρομής να επικοινωνήσει με το τμήμα συνδρομών για την ενεργοποίηση των ανάλογων λογαριασμών χωρίς κανένα επιπλέον κόστος.

Η κυριότητα των δεδομένων που καταχωρούν οι χρήστες ανήκουν στους δημιουργούς. Τα δεδομένα των χρηστών παραμένουν απολύτως εμπιστεύτηκα δεν δημοσιοποιούνται ούτε χρησιμοποιούνται από τρίτους κατά τον οποιονδήποτε τρόπο.

Επικοινωνήστε μαζί μας

Στοιχεία επικοινωνίας

Στείλε μας Email

info@emblem.gr

Επισκέψου την σελίδα μας

https://semantic.gr

Τα γραφεία μας

Θεσσαλονίκη

Μαρίνου Αντύπα 41 (Infoquest Business Center)

responsive google maps

Αθήνα

Συν/χου Δαβάκη 17

responsive google maps

Βέροια

Κεντρικής 146

responsive google maps