Ηλεκτρονική Τιμολόγηση

 • Εκδώστε τα παραστατικά σας εύκολα και από παντού
 • Εφοδιαστείτε με το πιο ισχυρό εργαλείο πληροφόρησης
 • Εναρμονιστείτε πλήρως με την νέα νομοθεσία
 • Στέλνουμε τα παραστατικά σας στον λογιστή σας
 • Το πρώτο σας τιμολόγιο σε λιγότερο από 3'

Γιατί χρειάζομαι το emblem;

Καταργειστε τα χειρογραφα μπλοκ

Ξεκινήστε να εκδίδετε ηλεκτρονικά τα παραστατικά σας, πιο εύκολα και πιο γρήγορα από τα χειρόγραφα. Χρησιμοποιήστε όποια συσκευή σας βολεύει (κινητό, tablet, PC). Στείλτε τα στον πελάτη σας με ένα κλικ.

Ειστε Συνεχως ενημερωμενοι

Με λίγα κλικ βλέπετε καθημερινά τόσο τους βασικούς δείκτες της επιχείρησης σας (πωλήσεις,ΦΠΑ,υπόλοιπα κλπ), όσο και αναλυτικές αναφορές (εικόνα πελάτη/προμηθευτή, εισπράξεις ημέρας κλπ).

Προετοιμαστειτε για τη νεα νομοθεσια

Σύντομα θα είστε υποχρεωμένοι να ενημερώνετε άμεσα τα παραστατικά σας στην ΑΑΔΕ ηλεκτρονικά. Το emblem είναι ήδη έτοιμο. Όταν το ΥΠ.ΟΙΚ. το απαιτήσει, θα είστε εξασφαλισμένοι.

ενσωματωμενο crm - organizer

Καταχωρήστε τα ραντεβού σας, τις τηλεφωνικές κλήσεις, τις εργασίες σας κλπ. Όλα τα γεγονότα εμφανίζονται στο ενσωματωμένο ημερολόγιο με πολλές διαφορετικές μορφές.

Ανακάλυψε τις δυνατότητες του emblem

Το emblem παρέχει την μέγιστη δυνατή πληροφόρηση για την επιχείρηση σας, με εποπτικούς τρόπους

invoiceΜε το emblem μπορείτε να καταχωρήσετε παραστατικά με ελάχιστα κλικ, να τα αποστείλετε στον πελάτη σας, να τα εξάγετε σε PDF ή Excel.

Μπορείτε να το κάνετε με PC, MAC, tablet, κινητό!!

reportsΕνημερωθείτε σε βάθος από ένα μεγάλο σύνολο έτοιμων αναφορών που έχουμε κατασκευάσει για σας. Μπορείτε να τις αποθηκεύσετε, να δημιουργήσετε PDF, να τις εξάγετε σε Excel και να αλληλεπιδράτε άμεσα με αυτές.

crm

Μπορείτε να διαχειριστείτε τα ραντεβού σας εύκολα και γρήγορα, μέσα από το emblem.

taxisnetΑνοίξτε νέους πελάτες και προμηθευτές πληκτρολογώντας μόνο το ΑΦΜ τους. Το emblem επικοινωνεί με το Taxis και καταχωρεί αυτόματα τα υπόλοιπα στοιχεία.

Φυσικά, όταν το Taxis θα έχει έτοιμο το myData, θα αποστέλλουμε αυτόματα και τα παραστατικά σας όπως θα επιβάλλεται από τη νομοθεσία. Εμείς είμαστε έτοιμοι!

supportΆμεση επίλυση των αιτημάτων σας μέσω του ενσωματωμένου συστήματος υποβολής αιτημάτων (ticketing system). H ομάδα μας θα σας απαντήσει άμεσα.

Ποιοι εμπιστεύονται το emblem

Δουλεύω το Emblem εδώ και 3 μήνες. Δεν μπορούσα να φανταστώ ότι θα εξοικονομούσα τόσο χρόνο στην έκδοση των παραστατικών. Η επαγγελματική τους εμφάνιση προσδίδει κύρος στο γραφείο μου.
Κορωνάς Θεόφιλος
Δικηγόρος
Στην επιχείρησή μου, δεν υπάρχει χώρος για επιτραπέζιο υπολογιστή. Παρόλα αυτά εκδίδω πολλά και μεγάλα παραστατικά και έχω ανάγκη λεπτομερούς πληροφόρησης. Το emblem δουλεύει στο tablet μου τόσο καλά όσο και σε έναν PC με μεγάλη οθόνη.
Διονύσης Αποστολίδης
Εμπόριο κηπευτικών
Με την άμεση έκδοση των τιμολογίων παροχής υπηρεσιών στον χώρο του πελάτη μετά την ολοκλήρωση της εργασίας μου, κατάφερα να πληρώνομαι γρήγορα και να είμαι συνεχώς ενήμερος για τα υπόλοιπα των πελατών μου.
Αντωνιάδης Δημήτριος
Ηλεκτρολόγος εγκαταστάσεων
Εκδίδουμε κάθε μήνα εκατοντάδες παραστατικά που αφορούν υπηρεσίες φύλαξης. Με το emblem αυτοματοποιήσαμε τη διαδικασία και μειώσαμε το χρόνο στο 1/3. Επίσης ο λογιστής τα εισάγει αυτόματα στο σύστημά του χωρίς επανακαταχώρηση.
Top Alarm Security
Εταιρεία Φύλαξης

Η επιχείρηση στα χέρια σας

Διαθέσιμο για:

Το emblem είναι σχεδιασμένο να λειτουργεί από οποιαδήποτε συσκευή. 

Έχουμε δώσει ιδιαίτερη βαρύτητα στην εύκολη χρήση του ακόμα και από μικρές συσκευές (π.χ. κινητά). 

Δε χρειάζεται εγκατάσταση ούτε συντήρηση (π.χ λήψη backup). Εσείς απλώς επικεντρωθείτε στη δουλειά σας. Όλα τα άλλα αφήστε τα σε μας.

Βρες το πακέτο που σου ταιριάζει

0€/μήνα

Free

 • 5 Συναλλασσόμενοι
 • 5 Παραστατικά/μήνα
 • 5 Είδη
 • Δυνατότητα Αποστολής Παραστατικών με email

6€/μήνα

60€/έτος

Basic

 • 50 Συναλλασσόμενοι
 • 50 Παραστατικά/μήνα
 • 50 Είδη
 • Δυνατότητα Αποστολής Παραστατικών με email

12€/μήνα

120€/έτος

Professional

 • 500 Συναλλασσόμενοι
 • 500 Παραστατικά/μήνα
 • 500 Είδη
 • Δυνατότητα Αποστολής Παραστατικών με email

25€/μήνα

250€/έτος

ultra

 • Απεριόριστοι Συναλλασσόμενοι
 • Απεριόριστα Παραστατικά/μήνα
 • Απεριόριστα Είδη
 • Δυνατότητα Αποστολής Παραστατικών με email

Συχνές Ερωτήσεις

Θα σας βοηθήσουμε εμείς! Αν τα έχετε σε κάποια ηλεκτρονική μορφή (π.χ. excel), στείλτε τα σε μας και εμείς θα τα εισάγουμε.

Το ίδιο θα κάνουμε και για τους πελάτες σας και τους προμηθευτές σας.

Τα δεδομένα σας είναι πιο ασφαλή από ότι αν τα είχατε σε δικά σας μηχανήματα.

Αποθηκεύουμε τα δεδομένα σας σε μεγάλα και αξιόπιστα data centers (cloud computing) και παίρνουμε backup κάθε λίγες ώρες. Επίσης, όλη η επικοινωνία με τους servers γίνεται με κρυπτογράφηση (ssl) οπότε η πιθανότητα υποκλοπής είναι μηδενική.

Φυσικά!! Ακόμη και στη μέση μιας συνδρομής. Η αξία της υπολειπόμενης συνδρομής προστίθεται στην νέα συνδρομή.

Φυσικά και μπορείτε! Αν όμως έχετε περάσει τον μέγιστο αριθμό Συναλλασσομένων – Ειδών , δε θα μπορείτε να καταχωρήσετε καινούργιους.

Το emblem έχει γέφυρες για όλα τα γνωστά πακέτα λογιστικού γραφείου που χρησιμοποιούν οι λογιστές. Αν δώσετε την κατάλληλη δικαιοδοσία στον λογιστή σας, αυτός μπορεί να “κατεβάζει” τα παραστατικά σας και να τα εισαγάγει στο λογιστικό του πρόγραμμα χωρίς να σας ενοχλεί καθόλου!

Δεν θα έχετε πρόσβαση στο σύστημα. Αλλά, πριν λήξει η συνδρομή (και οποτεδήποτε θέλετε όταν ο λογαριασμός σας είναι ενεργός) μπορείτε να εξάγετε όλα σας τα δεδομένα.

Αν αργότερα θέλετε να  ενεργοποιήσετε ξανά τον λογαριασμό σας, τα δεδομένα σας είναι εκεί! Αυτό σημαίνει ότι δεν τα σβήνουμε ποτέ! Τα φυλάμε για μια ζωή! 

Κατασκευαστής του emblem είναι η Semantic (www.semantic.gr) . Μία εταιρεία με 25 χρόνια εμπειρίας στην ανάπτυξη επιχειρηματικού λογισμικού. Με πάνω από 1000 μεγάλες και μεσαίες εγκαταστάσεις στην Ελλάδα και στην Ευρώπη. Αν επιλέξετε κάποιο δικό μας προϊόν (π.χ. Business Evolution ERP), η μετάβαση θα είναι απολύτως δωρεάν. Αν επιλέξετε κάποιο άλλο ERP, θα σας βοηθήσουμε να μεταφέρετε τα δεδομένα.

Είμαστε ήδη έτοιμοι. Το myData έχει ανοίξει και είναι σε δοκιμαστική λειτουργία. Έχουμε ήδη κάνει όλα τα test επικοινωνίας (αποστολή παραστατικών , παραλαβή παραστατικών προμηθευτών κλπ) και όλα λειτουργούν. Όταν ανοίξει επίσημα, το επόμενο λεπτό θα είμαστε σε λειτουργία!!

Επικοινωνήστε μαζί μας

Τα γραφεία μας:

Αθήνα

Λεωφόρος Μεσογείων 36

Θεσσαλονίκη

Σαλαμίνος 10 και Τσιμισκή

Βέροια

Κεντρικής 146

Στοιχεία επικοινωνίας:

211 800 4182

emblem@semantic.gr

Ακολουθήστε μας:

Κλεισιμο